Модератор: Sventana
Правда? Я теж у повному захваті!!!Верба писал(а):Руся, фантастика неймовірна! Краса неземна!054
Це досить відоме і розповсюджене ім'я,думаю заслужила на виствках і дали таку назву певному клону.Квіти,дійсьно розкішно,фото не передає їх краси-край пелюсток ледь хвилястий по всьому периметру і ця хвилька майже біла.Мені дуже подобаєтьсяAnnoli писал(а):Скажи, будь ласка, чим Phalaenopsis schilleriana 'Wan Dan' x self відрізняється від просто шиллерьяни?
дуже хочеться.щоб ці події сталися якнайшвидшеAnnoli писал(а):Все, мені таке треба!!!! Як тільки країні полегшає, кинуся таке купувати.
Наталочко,я чекаюВерба писал(а):Руся, дякую за запрошення! Колись це буде вимріяна і довгоочікувана поїздка
Таня,спасибі! Два місяці продовжувалось цвітіння,вчора почали квіти міняти колір на прозоро-червоний...p4elka писал(а):Шиллерианы-нежнейшие красавицы!Очень,очень понравились! А на Pot. Angel Kiss 'No.5' у меня уже давно ручки чешутся. Теперь зная,что она так долго цветёт,ещё больше её хочу.
Это точно. Хоть немного красоты тишины и спокойствия.rusia писал(а):...добре що вони у нас є,і можна хоч на мить відволіктись,забутись,випасти з цієї важкої реальності...хоч на мить...
Напевне ти не так зрозуміла, я мала на увазі що знову новий виганяє)) а старий відсушуєrusia писал(а):Спасибі! А мої шиллери ніколи не дорощують квітконоси на відміну від гібридів.
Какие же они красивыеrusia писал(а):шрьодерки нацвіли